NL | FR | EN
Home
2018 - Instagram
2017
2016
2015
2014
2013
Zoek Plant!
Plantenlijst
Plantenbeurzen
Foto's
Publicaties
Waar te bereiken
Bloemenwinkel
Betalingsmogelijkheden
Prijslijst aanvragen
Dahlia
Epimedium
 ˇFoto's
 ˇInfo
Galanthus
Schaduwplanten

GALANTHUS
Wildlocatie Galanthus wornonowii in Noord-Oost Turkije


Collectie

Collectie Op onze kwekerij is een uitgebreide privé collectie sneeuwklokken te bewonderen.
Tijdens onze zoektochten naar Helleborus in Engeland en in de natuur hebben we kennisgemaakt met de eindeloze variatie aan sneeuwklokken. De Galanthussen bloeien op een ideaal moment om nordstrom promo code samen met de Helleborussen te bezichtigen in onze collectietuin. Samen met de Helleborusverkoop worden er nog andere zeldzame liefhebbersplanten aangeboden zoals Hamamelis, Cyclamen, Polygonatum, Epimedium, Arisaema en vele anderen.

Aanbod

De Galanthusverkoop gaat dit jaar half januari van start, enkele soorten die heel beperkt zijn en niet in de cataloog vermeld staan worden dan te koop aangeboden.
Ons aanbod is elk jaar weer anders, afhankelijk van de voorraad word ieder jaar opnieuw beslist welke soorten verkocht zullen worden.

Klik hier voor ons aanbod Galanthussen.Galanthussen verzamelen

Het kweken van speciale Galanthussen is een heel trage liefhebbersteelt. Beginnende verzamelaars starten het beste met groeizame vormen en soorten deze zijn meestal ook goedkoper in aanschaf, de duurdere soorten zijn vaak trager en meereisend deze duurdere en tragere soorten zouden bij beginnende verzamelaars voor teleurstellingen kunnen zorgen.